Föreläsningar

Det är alltid inspirerande att gå och lyssna på en föreläsning! Att höra andra människor berätta om sitt livsöde eller om något annat de vill förmedla är en god källa till inspiration.

Under den här fliken kan du hitta aktuella föreläsningar i olika ämnen. 


Här kan du som terapeut och/eller du som arrangerar föreläsningar på egen klinik eller annat ställe boka in mig som föreläsare. Jag gör även besök på skolor där jag läser ur min bok om matspjälkningskanalen.


Du som vill gå på en föreläsning kommer att hitta datum och tider för det nedan.

Aktuella föreläsningar

Kontakta Heal for Life för
mer info och bokning!

Från VD-stol till Healingkod
- en livsresa


Föreläsning av och med Sandra Lindström


När jag insjuknade i den kroniska sjukdomen ME insåg jag ganska snart att sjukvården inte hade vare sig förståelse för eller kunskap om vad jag hade drabbats av utan jag fick hitta min egen läkning. När sedan också mina söner insjuknade blev motivationen att hitta läkning ännu starkare.

Enzo Enzym - på äventyr i magen


Enzo Enzym bor i blindtarmen och han älskar att krama bajs! Lisa Lever samlar på vitaminer och mineraler och Bosse Bikarbonat är helt crazy och pruttar på smulor för att göra dem glada efter att Salle Saltsyra har surat ner dem. Låter det galet? Men det är det inte alls, det är bara en helt vanlig dag i matspjälkningskanalen!


Jag, Sandra Lindström som har skrivit boken, läser ur boken och barnen får möjlighet att ställa frågor om allt som har med magen eller hälsa att göra. Ett recept på en nyttig smoothie får barnen också ta med sig hem.


Denna föreläsning riktar sig till barn på lågstadiet och är lämplig när man pratar om kroppen då boken, som är en dramatiserad faktabok,  handlar om matspjälkningskanalen och vad som händer i den - ända från munnen ner till ändtarmen.