Retreats

Vi behöver alla komma bort ibland och i lugn och ro få lite nya perspektiv på livet. Träffa nya, likasinnade människor, lära sig lite nytt och bara vara. 


Heal for Life har tillsammans med hälsoinspiritatör Pierre Hanell tagit fram ett miniretreat  där vi kombinerar föreläsningar med olika meditativa sessioner såsom qigong, kanaliserad healing, intuitionsövningar etc. Vi gör en Road Trip genom Sverige och erbjuder retreatet där det finns intresse för ett djupare och mer övergripande perspektiv på hälsan.


Tanken med retreatet är att  få förståelse för den holistiska hälsan samt att skapa medvetenhet om vad som gör oss sjuka och vad vi kan göra för att hålla oss friska. Allt med ett kvantfysiskt perspektiv.

Att vara kvantmedveten - nyckeln till din hälsa?

Besök gärna vårt retreat om Holistisk hälsa och framtidens sätt att läka.
Tillgängliga orter och datum nedan. Boka på info@healforlife.se

Vid frågor om våra retreat kan du alltid höra av dig via kontaktformuläret (knapp nedan) eller ringa 070-455 90 90

En spännande helg om framtidens möjligheter för dig och din hälsa!


Det sker ett skifte just nu och utifrån ett hälsoperspektiv behöver vi själva ta det yttersta ansvaret för vår hälsa. Vi behöver förstå vad som påverkar oss och utifrån vårt inre hitta vår väg framåt mot ett hälsosammare liv.

 

Denna retreathelg kommer att ge dig kunskap om och verktyg för att hitta din livsväg till god hälsa samt introducera dig till framtidens sätt att läka. Vi förmedlar och synliggör Holistisk Hälsa ur ett högfrekvent, kvantfysiskt perspektiv där vi lyfter fram områden som kan påverka ditt mående. 


Du får bland annat förståelse för kroppsliga funktioner, energier, kostens betydelse på djupet, andlighet, känslor, tankar, beteende samt bryggan mellan det vi ser och det vi inte ser. Allt för att skapa förståelse för helheten och för att hjälpa dig framåt på din livsväg.


Föreläsningarna varvas med meditation, kanaliserad healing, qi gong och intuitionsövningar. Så helgen bjuder både på teori och praktik!


Du som väljer att delta under denna fantastiska helg bidrar i allra högsta grad både till din egen och andras utveckling så vi välkomnar dig med stor ödmjukhet och tacksamhet. Helgen blir vad vi gör den till och det sker underbara saker om vi ger oss utrymme att vara spontana samt öppnar upp för nytänkande. Tillsammans kommer vi att skapa magi!

Österby Bygdegård, Stjärnsund 


När: 4 november kl 9-21 (en dag)

Mat: Ekologisk, hälsofrämjande lunch och middag ingår 

Investering: 2 500 kr till Swish 123 320 72 55
senast 27 oktober


Efter middagen håller vi en meditativ session för själ och hjärta


Adress:

Österby Bygdegård, Österbyn 123,
770 71 Stjärnsund

  

Jordeliv, Ganthem Gotland


När: 10-12 nov start fre kl 17, slut sön kl 14

Mat: Ekologisk, närproducerad och hälsofrämjande mat ingår 

Investering: 3 799  kr till Swish 123 320 72 55
senast 27 oktober

Boende: Det finns två rum med 3 respektive 5 sovplatser (ingår för den som vill sova i flerbäddsrum), övrigt boendeförslag: Bruks-hotellet Roma (kostnad tillkommer)


Begränsat antal platser


Adress: Jordeliv, Ganthem Båtels 509, 622 46 Roma Kloster, Gotland 

Finntorp, Askersund


När: 2-4 feb 2024 start fre kl 17, slut sön kl 14

Mat: Ekologisk, närproducerad och hälsofrämjande mat ingår 

Investering: 3 200  kr till Swish 123 320 72 55
senast 27 oktober.  Säkra plats redan nu genom swisha anmälningsavgift på 700 kr.

Boende: Ingår - finns begränsat antal på Finntorp


Begränsat antal platser


Adress: 
Finntorp 517
696 91 Askersund


  

Pierre Hanell

Pierre Hanell är en erkänd talare i Norden som föreläser om sambandet mellan tanke, andning, rörelse och mat - den naturliga visdomen.


Pierre är utbildad kock, matforskare och naturläkare. Han har studerat kvantfysik och föreläst inom kost och hälsa i över 26 år runt om i Norden.


Han har lång praktisk erfarenhet av hur vi kan maximera näringsupptaget av det vi äter

och hur helheten spelar roll för ett friskare och roligare liv med bättre resultat på alla plan. Hans föreläsningar underlättar för var och en som hör hans budskap att hitta sin egen balans i livet. Med Pierres hjälp ökar Du din förmåga att lita på det sunda förnuftet och lyssna till din egen kropps behov.


De beprövade grundprinciperna kommer att ge dig en enkel förståelse för dina personliga

behov och hur du kan skapa den hälsa och styrka som du önskar