En livsresa


Sandra berättar

När jag insjuknade i den kroniska sjukdomen ME insåg jag ganska snart att sjukvården inte hade vare sig förståelse för eller kunskap om vad jag hade drabbats av utan jag fick hitta min egen läkning.

Det som drev mig var en oerhört stark och livsbejakande inre styrka samt en stark målbild av vad jag ville göra då jag tyckte att jag hade så mycket kvar att ge. När även min son insjuknade i samma sjukdom och blev liggandes i ett mörkt rum under dygnets tjugofyra timmar utan förmågan att kommunicera med omvärlden, och min andra son fick utredas för blodsjukdom, då blev drivkraften ännu större att hitta även deras läkning. 

Efter nästan två decennium av sökande inom den alternativa medicinen - där ledstjärnan var symtomen som avlöste varandra - år av studier till holistisk naturterapeut, uppstart av en funktionsmedicinsk klinik samt kanalisering av healingkoder från en universell urkälla, hittade jag till slut nycklarna både för mig själv och mina söner.


Från VD-stol till Healingkod är en berättelse om en livsresa där den spirituella hälsan visade sig vara en stor del av läkningen. Syftet med föreläsningen är i första hand att ge hopp och förståelse för att vi själva behöver ta ansvar för vår hälsa och sällan hittar lösningen utanför oss. Att läka är en process, en livsresa, och den behöver komma inifrån. 

Sandra, tack för en givande föreläsning!


Berättelsen om din livsresa både berör och inspirerar mig,
inbjuder till personlig reflektion.


Du visar att det går att förena den yttre och inre förståelsen för att
läka fysiskt och själsligt. Hur vi skapar en meningsfull väg till det levande livet med möjligheter och
gemenskap.


Anna Malmberg

Tack för en stark föreläsning! Känner att den satte igång många processer inom mig. Healingkoderna gick rätt in.


Tack!


Emma Nordenström

Sandras föreläsning "från VD stol till Healingkod" var mycket upplysande och fint arrangerad.


På ett hjärtligt och medmänskligt sätt berättade hon för sin publik om sin resa, sina lärdomar och de fina som föddes ur hennes livsutmaningar.


Hennes historia ger inte bara hopp och mod, utan öppnar även upp för mänsklig evolution och passar utmärkt i tider av stor förändring.


Caroline Yazi

Tack för en fantastisk föreläsning! Den bekräftade allt jag tror på och känner.


Ulrika Kånåls

Jag rekommenderar dig som är på en egen healing resa att lyssna på Sandra Lindström och
föredraget ”från VD stol till Healingkod”. En resa från sjukdom till frisk och med en spirituell
awakening på köpet.

Många kämpar en ensam kamp för att förstå sjukdom och healing. Sandra Lindström tog kampen i egen hand och läste en lång rad av utbildningar som idag har gjort henne till healer, behandlare, föredragshållare och inte minst frisk.


Pernille Hvam
Free Spirit Playground

Tack för din fina föreläsning! En riktig ögonöppnare.


Karin Nordin

Följ med på en omtumlande resa!


I Sandra Lindströms föredrag ”Från VD-stol till Healingkod” tar hon oss med på en spännande och
omtumlande resa där livet hela tiden kommer emellan det som bara måste göras.


Sandras modiga berättelse vittnar om ett uppvaknande där hon dag för dag vuxit sig starkare i sitt förändrade liv och där hon började inse att hon själv kunde få kontrollen över hela förloppet.


I detta innehållsrika föredrag berättar hon på ett entusiasmerande sätt hur allt detta gick till och vad hon lärde sig under resans gång för att så småningom även kunna hjälpa andra, som vill bli hjälpta. Detta är ett föredrag som berör på många sätt!”


Anders Ask

Kontakt Heal for Life för mer info och bokning!