Att läka är att utvecklas


Läkning har för mig bland annat inneburit att söka kunskap om kropp och själ och jag kan idag förstå att jag har blivit väl vägledd framåt. Jag har följt symtombilden och har idag skaffat mig ett antal olika strängar på min lyra så jag har således både teoretisk och praktisk erfarenhet av läkningsprocesser:


 • Dipl Näringsterapeut
 • Dipl Kostrådgivare
 • Dipl DNA Life Terapeut
 • Certifierad Gluten terapeut
 • Dipl Hårmineralanalys HMA terapeut
 • Dipl Kraniosakral Osteopatisk Terapeut
 • Dipl Bicom Bioresonans terapeut
 • Dipl Medium
 • Dipl Healer
 • Tidigare liv coach 
 • Föreläsare
 • Författare till barnboken ”Enzo Enzym – på äventyr i magen”
 • Konstnär
 • Kanal för Healingkoder från Urkällan
 • Frisk från den kroniska sjukdomen ME


Jag är tacksam över all kunskap och erfarenhet som jag har fått till mig de senaste arton åren och hoppas det kan komma väl till pass för att hjälpa just DIG att läka.

Heal for Life - Sandra Lindström


Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. För snart 20 år sedan, när jag satt som VD på en säljbyrå,
gick jag hem från mitt arbete för att inte komma tillbaka på många år. Diagnosen blev, efter många
turer inom vården, kroniskt trötthetssyndrom eller ME/CFS som det benämns idag.


Efter sex år inom vården fick jag nog och bestämde mig för att hitta min egen läkning. Det blev en lång, holistisk process och innebar en resa som ställde min livsstil och hela min existens i fokus. Jag har arbetat med kost, näring, tankar, känslor, beteende, andlighet ja, allt som är jag. Det har lärt mig mycket och idag är jag oerhört tacksam över min resa. Den har varit långtifrån rak och ibland känts helt hopplös men jag har alltid rest på mig och kommit tillbaka och idag är jag starkare än någonsin.


För ett antal år sedan kände jag att jag började komma tillbaka till livet och kände en glädje jag inte
hade känt på många år. Kroppen pirrade av förväntan inför mitt nya liv. Jag startade klinik och började plugga allt jag kom över om människan och hennes naturliga läkande. Jag skrev också en barnbok om mage/tarmhälsa - Enzo Enzym - på äventyr i magen.


Men då hände det igen. Min vuxna son blev aldrig frisk efter en vanlig förkylning och blev snart
liggandes 24 timmar om dygnet i ett mörkt rum. Jag kunde inte kommunicera med honom då hans
sinnen stängde ner och han fick feber när han försökte anstränga sig. Jag förstod direkt vad
problemet var – han hade fått ME/CFS och snart fastställde även Stora Sköndal den diagnosen.


Nyss utflyttad med fast jobb och eget boende, fick han flytta tillbaka hem till sitt gamla pojkrum igen. Nu började en lång resa både för min son och mig själv. Sju år senare var han såpass bra att vi kunde pusta ut och känna att all ansträngning vi båda hade lagt ner hade gett resultat.  Han hade, precis som jag själv, gjort en resa på alla nivåer av sin existens. Livet började att komma tillbaka för honom och han kunde nu flytta hemifrån igen och klara sig själv.


Mitt i allt detta fick vi utreda vår yngsta son för blodsjukdom. Han hade haft problematisk mage sedan han föddes och vid sex år ålder konstaterades mineralbrister i tänderna (MIH). Jag läste på allt jag kunde komma över om immunförsvaret och vad som kunde vara orsaken till bristerna och hittade ett "recept" för att hjälpa honom läka. När vi väl kom på utredningen hade hans värden ökat såpass att någon behandling inte längre var nödvändig.


Jag är idag en stark förespråkare av Holistisk hälsa och vill skapa broar mellan ”det vi ser” och ”det vi inte ser”. Om vi tar oss tid att lyssna inåt så får vi många förslag på hur vi ska läka intuitivt från oss själva och alla terapiformer som kan leda till läkning är värda att testa - i min värld finns det inga begränsningar. Jag är väldigt intresserad av kvantfysiken vilken ger oss större förståelse för vad som påverkar oss och jag använder mig gärna av den kunskapen både när jag föreläser och när jag träffar klienter. Kroppen som organism är fantastisk och vill komma i balans och det är vår egen uppgift att ta ansvar för att se till att den hamnar där.


Att läka kronisk sjukdom kan vara en komplex process och fler terapiformer kan vara nödvändiga. På Heal for Life erbjuder jag olika typer av frekvensbehandling, kraniosakral behandling, själsligt samtal,  och ER (Emotional Release) utifrån klientens behov. Jag arbetar också med unika healingkoder som jag kanaliserar från Urkällan. 


Ja, livet blir kanske inte alltid som man har tänkt men det blir som det ska. Jag skulle inte vilja vara utan all den erfarenhet som min egen och mina söners resor har gett mig. Och allt pluggande som ju gett mig en fantastisk grund att stå på. Jag har ju dessutom hittat mitt mission - att hjälpa andra! Jag önskar självklart att framför allt mina söner inte hade blivit drabbade men idag ser jag det som att jag fick möjligheten att gå igenom den tuffaste skolan för att nu kunna hjälpa andra.