Djur och kommunikation

Djur är fantastiska. Med sina rena, högfrekventa energier är många av dom här för att hjälpa oss människor och varandra att på olika sätt må bättre. Det finns otaliga historier som handlar om hur djur på olika sätt har kommit till undsättning både för människor men också andra djurarter än dom själva. 

Sandra berättar

"Jag har alltid haft katter. I hela mitt liv har jag levt sida vid sida med dem och kan inte tänka mig att vara utan dem. I skrivande stund har vi två katter, Baggis och Leo Junior.


Som många känner till har både jag och min son varit sjuka i ME. Under perioder har de två katterna kommit och lagt sig hos någon av oss precis som om de verkligen förstod att nu behövs deras hjälp. Dessa perioder har varit så tydliga och när försämringen hos oss klingade av slutade de också att komma in till oss. Det här slog aldrig fel och vi förstod att de var oss väldigt behjälpliga så vi var mycket noga med att  tacka för deras hjälp.


När jag började bli bättre tog jag promenader hemma i byn där jag bor. Promenadvägen kantades av hästhagar och efter tag kändes det som om hästarna kommunicerade med mig. Jag fick en känsla av att de ville mig något. En gång kom en häst rusandes i full galopp tvärs genom hela hagen och tvärstannade bredvid mig där jag gick. Jag blev förvånad och klev närmare hagen och i samma sekund for en lastbil förbi väldigt snabbt och nära. Hade jag inte klivit åt sidan hade jag blivit påkörd. Allt gick fort men jag minns att jag spontant utropade till hästen att "herregud du räddade mig!" Jag tackade ur djupet av mitt hjärta och insåg - med hela mitt väsen - att djuren vill oss väl och att vi ska ta vara på det.


Jag har aldrig ansett mig vara en hundmänniska men hundarna har sett det annorlunda. Av någon anledning har de alltid dragits till mig och jag har gett dem healing och pratat med dem. Först på skoj, men sedan insåg jag att jag faktiskt PRATADE med dom. Oftast handlar det om hälsan, dom berättar hur dom mår och vad dom behöver. Några hundar har faktiskt rymt hem till mig och inte velat gå med matte/husse när de kommit för att hämta!


Idag har jag själv hund, Diesel, som du ser på bilden. Diesel har lärt mig otroligt mycket om mig själv och jag upplever väldigt höga energier med honom. Jag tror att han kommer att bli en väldigt bra healinghund, men på vilket sätt han ska bidra får vi se framöver. Han har börjat att få vara med vid healingsessioner men är fortfarande ganska ung (och sprallig!) så vi avvaktar lite innan han kommer igång mer."


Som sagt våra pälsklingar är fantastiska och vi vill ju självklart ta hand om dem så som vi tar hand om oss själva. Ett bra sätt kan vara att boka en Oberon Bioresonans-session eller Healing, båda genomförs på distans. Ett och annat kostråd följer med på köpet.

Healing  DISTANSBehandling 30 min

450 kr

En lugn stund för pälsklingen där den också får möjlighet att säga något till matte/husse om vad den behöver just nu för att må bra.

Oberon Bioresonans Djur DISTANSScanning och behandling 45 min

675 kr

Ge din pälskling en välbehövlig behandling. Skicka en bit päls, klo eller hov så sköts allt på distans.

Vid frågor kan du alltid ringa 070-455 90 90 eller maila info@healforlife.se